Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Η ομάδα μας Marieta's Yarnland προσκεκλημένη του Nomad Chef Ανδρέα Λαγού.

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016, η ομάδα μας ήταν καλεσμένη του Νomad chef κ. Ανδρέα Λαγού http://www.andreaslagos.com/  μαζί με την  αγαπημένη μας συμπλέκτρια (σε επίπεδο διδακτορικού)  η νικήτρια του διαγωνισμού Food Blog Awards 2015 Eleni Petalidou του Majeriko κ. Ελένη Πεταλίδου http://www.majeriko.gr/ και τη δημοσιογράφο κ.Niki Mitarea και στα πλαίσια του Food Festival  in the  Mediterannean Cosmos. 









 Ο Ανδρέας Λαγός, μαγείρεψε συνταγές από το βιβλίο του "Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε" , 
 
δοκιμάσαμε:
 * στριφτάρια μακαρόνια με τοματίνια, μοσχαρίσιο καβουρμά, ξερή μυζήθρα, σβησμένα με κρασί 
 * κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, κεφαλοτύρι, αυγοκομμένα με γιαούρτι
και τα χαμόγελα και τη ζεστασία των φίλων μας.

 






Είδαμε , χαρήκαμε, μάθαμε (νέες συνταγές και περισσότερα στο καταπληκτικό  βιβλίο του Ανδρέα 
δοκιμάσαμε γνωρίσαμε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους.  Τα πλεκτά μας και η ζεστασιά της ομάδας μας, αγκάλιασαν τον Ανδρέα με ειλικρινή χαρά και ζεστασία που θέλαμε να του χαρίσουμε γιατί το αξίζει.





Ευχαριστούμε πολύ τον Ανδρέα και την Ελένη, για τη φιλοξενεία τους και τη ζεστασιά της φιλίας τους, που μοιράστηκαν μαζί μας.

Εδώ θα μου επιτρέψετε να  σας αφιερώνω την πιό εύκολη και χαρούμενη συνταγή  του Ανδρέα που έχω λατρέψει ... ΨΩΜΟΤΥΡΙ το αθάνατο και παντοτινά μέσα στην ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό μας από τα παιδικά μας χρόνια.


Περιμένουμε με χαρά την επόμενη συνάντησή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου