Ο Ανδρέας Λαγός, μαγείρεψε συνταγές από το βιβλίο του "Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε" ,
* στριφτάρια μακαρόνια με τοματίνια, μοσχαρίσιο καβουρμά, ξερή μυζήθρα, σβησμένα με κρασί
* κοτόπουλο με πολύχρωμες πιπεριές, μανιτάρια, κεφαλοτύρι, αυγοκομμένα με γιαούρτι
και τα χαμόγελα και τη ζεστασία των φίλων μας.
δοκιμάσαμε γνωρίσαμε νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Τα πλεκτά μας και η ζεστασιά της ομάδας μας, αγκάλιασαν τον Ανδρέα με ειλικρινή χαρά και ζεστασία που θέλαμε να του χαρίσουμε γιατί το αξίζει.
Ευχαριστούμε πολύ τον Ανδρέα και την Ελένη, για τη φιλοξενεία τους και τη ζεστασιά της φιλίας τους, που μοιράστηκαν μαζί μας.
Εδώ θα μου επιτρέψετε να σας αφιερώνω την πιό εύκολη και χαρούμενη συνταγή του Ανδρέα που έχω λατρέψει ... ΨΩΜΟΤΥΡΙ το αθάνατο και παντοτινά μέσα στην ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό μας από τα παιδικά μας χρόνια.
Περιμένουμε με χαρά την επόμενη συνάντησή μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου