Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

World Wide Knitting in Public Place 2017 free patterns Γιορτή Πλεξίματος σε δημόσιο χώρο 2017- δωρεάν σχέδια πλεξίματος

 World Wide Knitting in Public Place  2017  in Thessaloniki
free patterns from Marieta Iosifidou Designs Marieta Iosifidou Designs
 Παγκόσμια Ημέρα  Πλεξίματος σε δημόσιο χώρο 2017 στην Θεσσαλονίκη μας - δωρεάν σχέδια πλεξίματος της κ.Μαριέτας Ιωσηφίδου

Εχουμε τη χαρά,  ομάδα μας "Μarieta's Yarnland", να  συμμετέχει να τιμά για 3η χρονιά  την  Παγκόσμια Γιορτή   για την  Ημέρα Πλεξίματος σε Δημόσιο Χώρο.  

 10 Ιουνίου 2017, θα πλέξουμε από το πρωί στις 10.30 -13.30 στο φιλόξενο Happy Owl I love handmade  της δημιουργικής μας φίλης κ.Παρασκευή Κεραμιδά   Happy Owl I love handmade













 

και το  στις 7 η ώρα το απόγευμα, συνεχίζουμε να   πλέκουμε, παρέα  με την Ομάδα Πλεξίματος Λακκώματος, στο δροσερό και φιλόξενο Αγρόκτημα ΠαρτάληPartalis Farm .


Οι δημιουργίες μας και τα πλεκτά που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν  στον σύλλογο Ηλιτόμηνον http://www.ilitominon.gr/  που προστατεύει τα πρόωρα μωράκια και τις οικογένειές τους.Kάθε πόντος θα ειναι μια ευχή για τα μωράκια και τις οικογένειές τους.


΄Οσες κυρίες επιθυμούν να πλέξουν κάτι για τα πρόωρα - μωράκια του Ηλιτόμηνον , μπορούν να χρησιμοποιήσουν  δωρεάν τα  παρακάτω σχέδιά μου για 

*******************************************************************
*******************************************************************
 **************************************************************

  • Σχέδιο για  κουβερτούλα μπεμπέ από γωνία σε γωνία.
  • "Koυβέρτα  με βελονάκι "από γωνία σε γωνία"  της  Μαριέτα Ιωσηφίδου
    Γραπτές οδηγίες 
    το σχεδιάγραμμα είναι από το διαδίκτυο 


    1.       Πλέκω ένα γαϊτανάκι από 6 αλυσίδες
    2.       Γυρίζω το πλεκτό μου και μπαίνω στην 4η αλυσίδα και πλέκω ένα ποδαράκι, και ακόμη 2 ποδαράκια από ένα στις διπλανές αλυσίδες. Έτσι έχω το πρώτο μου κουτάκι, από 4 ποδαράκια (το πρώτο είναι οι 3αλυσίδες που γύρισα).
    3.       Πλέκω 6 αλυσίδες και γυρίζω το πλεκτό μου και Γυρίζω το πλεκτό μου και μπαίνω στην 4η αλυσίδα και πλέκω ένα ποδαράκι, και ακόμη 2 ποδαράκια από ένα στις διπλανές αλυσίδες. ΠΡΟΣΟΧΗ Μπαίνω με το βελονάκι μου, στη θηλιά που δημιουργήθηκε από τις 3 πρώτες αλυσίδες στην προηγούμενη σειρά, πλέκω ένα βουβό και ενώνω την κλωστή μου.
    4.       Συνεχίζω και πλέκω 3 αλυσίδες και  ακόμη 3 ποδαράκια στη θηλιά που μόλις ένωσα 
    5.       Πλέκω 6 αλυσίδες, γυρίζω στην 4η αλυσίδα και πλέκω 1π, στη δίπλα αλυσίδα άλλο 1π και στην επόμενη αλυσίδα ακόμη 1π.
    6.       Μπαίνω στο κενό(θηλιά μεγάλη) που δημιουργήθηκε στην προηγούμενη σειρά και κάνω ένα βουβό, 3αλυσίδες και 3 ποδαράκια. Έτσι συνεχίζω
    Αφού φτάσω στο φάρδος που επιθυμώ, αρχίζω να κάνω τις μειώσεις της κουβέρτας μου. Αφού πλέξω το τελευταίο κουτάκι, δεν κάνω αλυσίδα και πλέκω με βουβά επάνω στο κουτάκι και πηγαίνω στο επόμενο κουτάκι. Στο κενό από τις 3 αλυσίδες, Εκεί πλέκω κανονικά, 3 αλυσίδες, 3 ποδαράκια και ενώνω με βουβό με το επόμενο κενό από 3 αλυσίδες. Και συνεχίζω με τον ίδιο τρόπο.
  • Κουβερτούλα από γωνία σε γωνία της πλέκτριας κ.Despina Damianou
 *************************************************************

σχεδιάγραμμα για να πλέξετε καρφίτσες κουκουβάγιες

Είστε όλες και όλοι ευπρόσδεκτοι στη μεγάλη γιορτή και θα ειναι  χαρά και τιμή για εμάς η συμμετοχή σας στην Ημέρα Πλεξίματος  σε δημόσιο χώρο 2017.

Αν  δεν μπορέσετε να παρευρεθείτε, και θέλετε να πλέξετε κάτι για τα μωράκια, μπορείτε να πλέξετε και να τα στείλετε τα πλεκτά σας,  ταχυδρομικώς  απευθείας στο Ηλιτόμηνον.




Marieta's Yarnland knitting group and their friends, will take part in the WWIKP 2017, with crocheting and knitting the Happiest Owls, in the garden of " Happy Owls Yarn Shop" for premature babies of Ilitominon.


 We'll make a yarnbombing event in the garden of the Happy Owl, coffee – ice tea cookies and cheese pie will be there for us and all together, we'll send our positive attitude along with our best wishes to the premature babies, their families and to Ilitominon Club that protect them.
http://www.wwkipday.com/members-social-knitting-group-marietas-yarnland-friendships-celebrate-wwkip-2017-happy-owls-love-handmade-front-courtyard/

Bring your smile,your hook or needles and take part in WWKIP 2017 with Marieta's Yarnland,in Happy Owls Shop,for premature babies of Ilitominon https://www.facebook.com/Ilitominon/

Date: June 10, 2017. Time: 10.30-13.00
Almost, we’ll  continue knitting and crocheting for taking part in WWIKP 2017. We’ll crocheting owls for Good Reason- Ilitominon.
Date: June 10, 2017. Time: 19.00 – 21.00
 All of your are welcome in the big knitting and crocheting celebration

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου