Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Καλό Καλοκαίρι Ομάδα Πλεξίματος Λακκώματος - Happy Summer Knitting Group of Lakkoma

  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ  
ΟΜΑΔΑ ΠΛΕΞΙΜΑΤΟΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ  




Ο κύκλος των πλεκτομαθημάτων με βελόνες και βελονάκι , με την αγαπημένη μου ομάδα Λακκώματος ολοκληρώθηκε. Μια  πλεκτό-εκπαιδευτική χρονιά που ξεκίνησε τον Οκτώβριο και  άγγιξε τον Ιούλιο. Τα πτυχία ετοιμάστηκαν και το γιορτάσαμε με χαμόγελα, αγκαλιές και κρασάκι.

Ηταν μια πολυ γεμάτη χρονιά, που ξεκίνησε από την πρώτη γνωριμία με το πλεκτό  και φτάσανε τα κορίτσια να πλέκουν σάλι, κούπες, ζακέτες, πορτοφολάκια, , γάντια, τσάντες και καλάθια, κουβέρτες και κουβερτάκια, shrung και bolero.  



Χαρήκαμε και πλέξαμε στο Αγρόκτημα  Παρτάλη αμαζονοπλεξίματα,  κόψαμε την  Βασιλόπιτά μας, πλέξαμε Αγιοβασιλάκια & Χριστουγεννιάτικα δεντράκια, γιορτάσαμε την Τσικνοπέμπτη  με πλεκτοχαρταετούς ,τσουγκρίσαμε το κόκκινο αυγό, ευχηθήκαμε με λικέρ κράνο της κ.Ζωής & με το μυρωδάτο  μαστιχοτσίπουρο της κ.Θεοδώρας,  νοστιμευτήκαμε με περέκ by Kikis daughter, απίθανα γλυκά κουταλιού της κ.Ζωής και χαρήκαμε με τον ερχομό του μπέμπη της Μαίρης μας. 




Πήγαμε μαζί στη Χειροτέχνικα 2015 - Θεσσαλονίκης, Πλέξαμε για τους πρόσφυγες, για το σχολείο του Λακκώματος για το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, για τα προωράκια του Ηλιτόμηνον και γιορτάσαμε την Παγκόσμια Ημέρα Πλεξίματος σε Δημόσιους Χώρους με χαρά και δημιουργικότητα. 



 Aγοράσαμε χιλιόμετρα νήματα και χιλιάδες κουμπάκια για να στολίσουν τα πλεκτούδια μας, και όλα αυτά μαζί με πολλά άλλα που δεν χρωματίζουν το χαρτί μα μόνο τη σκέψη μας, τις αναμνήσεις μας , τον αλληλοσεβασμό και την εκτίμηση  μας θα βρίσκονται μέσα στο νου για να μας δίνουν έμπνευση και όνειρα για νέες δημιουργικές εμπειρίες



 
Θα ήθελα να εκφράσω,  ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στις ΚΥΡΙΕΣ, (τα αγαπημένα μου κορίτσια) , γιατί με τιμήσατε με την εμπιστοσύνη σας και μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ καντά σας για να ζήσουμε μαζί μια δημιουργική χρονιά με χρώματα , νήματα, κόμπους, χαμόγελα, αισιοδοξία, απογοήτευση, άσπρο και μαύρο, ζετέ, καλή και ανάποδη. Για μένα ήταν μια πολύ θετική εμπειρία και έτσι σας κρατώ όλες στην καρδιά μου και στην σκέψη μου. 

Καλό Καλοκαίρι σε όλες και στις οικογένειές σας και ραντεβού στη νέα πλεκτοσχολική μας χρονιά


Η πλεκτόδασκάλα σας, Μαριέτα Ιωσηφίδου.





 HAPPY SUMMER  
my lovely Lakkoma Knitting Group

 Our knitting & crocheting lessons finished in the end of June. The diplomas are ready and we celebrate the ending of the lessong with smiles and wishes.  It was a very good experience for me . 



Lessons, were started on Octomber 2015 until June 2016.  A big period full of knitting and crocheting experience. We started lessons, from the cast on, knit , purl and now students,  knitting and crocheting cardigans, shawl and shawlettes, shrung , bolero, baby blanket, baby hats, cardigan, coins purse, bags. I feel very happy about that .




 We had a very good communication and I would like to thanks all my students for their trust, our very good cooperation and appreciation




Happy summer and we'll be together in the new school period. Thanks a lot,
              your knitting & crocheting teacher, Marieta Iosifidou 

the photo is from our celebrations and summer party

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου