Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Andreas Lagos - Majeriko - Marieta's Yarnland in 1st Gourmet Live Exhibition & Delicacies

Το λαγουδοσκουφάκι που βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο !
Ηταν μια πεντανόστιμη εκδήλωση, με πολύ χαρά όμορφες και συγκινητικές συναντήσεις. Ενα ραντεβού που το περιμέναμε αμφότεροι εδώ και μέρες. O αγαπημένος Ανδρέας, μας ετοίμασε σε χρόνο ρεκόρ, μια δροσερή και νόστιμη σαλάτα με πράσινα λαχανικά, γλυστρίδα, ντοματίνια, καρπούζι , τυροκροκέτες που ετοίμασε σε χρόνο ρεκόρ, κουλούρι Θεσσαλονίκης και μια σουπερ βινεγκρετ με βάση το ελαιόλαδο και μας γλυκανε με μια φανταστική μους σοκολά με ελαιόλαδο .



Εξαιρετικά αμφότερα και φυσικά μπορούμε να  βρούμε τις συνταγές,  στο καταπληκτικό βιβλίο του Ανδρέα Λαγού , από τις εκδόσεις  Ελληνοεκδοτική Οι γεύσεις που μεγαλώσαμε - Ανδρέας Λαγός(ελληνικά και αγγλικά )


Ενα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον  αξιόλογο άνθρωπο και εξαιρετικό Nomad chef Ανδρέα Λαγό Nomad Chef Andreas Lagos και το λατρεμένο μου Majeriko Majeriko Ελένη Πεταλίδου-Σταύρο Πεχλιβανίδη που μας χάρισαν γι ακόμη μια φορά ποιότητα και ομορφιά πολυεπίπεδη.


Σας ευχόμαστε τα καλύτερα στην επαγγελματική σας πορεία και στην προσωπική σας σελίδα ζωής.

Να είμαστε όλοι γεροί και να ξαναγιορτάσουμε τη 2η Gourmet Live Exhibition & Delicacies in Thessaloniki.








 It was a delicious an extra happily celebration, we met our lovely friend , Nomad chef Andreas Lagos   . He cooked for all of us a special green and fruit salad  (so delicious) and a special chocolate mouse with olive oil.



You can found the recipies in Andreas Lagos Book A taste of Greece by Andreas Lagos.
Thank you very much Andreas, thanks a lof the Majeriko blog - my friends Eleni & Stavros. Majeriko.


1 σχόλιο: