Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Καλή Σχολικό-Πλεκτική Χρονιά! Have an Interesting & Educational Knitting Year.



 Καλή Σχολικό-Πλεκτική Χρονιά ! 

Συμβολικός ο μήνας  Σεπτέμβρης για το ξεκίνημα της νέας  "εκπαιδευτικής" χρονιάς. Από την πρώτη μέρα που πήγα στο "μεγάλο σχολείο" μέχρι και σήμερα...  
Ηταν και είναι ο μήνας των συναντήσεων με φίλες, συμμαθήτριες , συμφοιτητές, συγγενείς. Ο μήνας του  συμμαζέματος, της περισυλλογής και της κατανομής ενέργειας που είχε συσσωρευτεί από το καλοκαίρι της χαλάρωσης.

[ακόμη κι αν δεν είχα πάει  διακοπές, το καλοκαιράκι, ήταν η πιό ξεκούραστη εποχή  του χρόνου, είχα περισσότερο χρόνο για τον εαυτό μου και την οικογένεια μου. Αυτό από μόνο του είχε μια δυναμική και μια θετική-χαρούμενη ενέργεια]. 


Η φετινή δημιουργικό- εκπαιδευτική μου χρονιά ξεκινά,  με τα μαθήματα πλεξίματος όπου θα διδάξω : Βελόνες & Βελονάκι (τσιγκελάκι που λέμε στη Μακεδονία)για μικρά και μεγάλα παιδιά.



Το κουδούνι θα χτυπήσει, στις αρχές Οκτώβριου 2015  στην  Ανω Τούμπα - Θεσσαλονίκης

Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή, δημιουργική διάθεση και  αισιόδοξη ματιά & χαμόγελο στη ζωή. 
 Οποια/όποιος ενδιαφέρεται και πληρή τας προϋποθέσεις, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου :  




  •  email: marietasyarnland@gmail.com ή 
  • τηλέφωνο 6972090062

Και ένα μικρό δωράκι για καλή πλεκτο-σχολική χρονιά, εδώ:
 32 απίστευτες κατασκευές με μαλλί από το www.alfavita.gr


Have an Interesting & Educational Knitting Year.

 September   is the month that I always raise new objectives, and the principle of “educational” year. From my first day in the school until today.
Is the month for  a restart of the mind with the energy of summer and the hope for a better tomorrow. In September, I always,  putting my summer energy in my winter paths and dreams.
 



My Southbay Shawlette from my lovely niece Smaroula
My creative & educational year 2015 will start with knitting and crocheting lessons, where I will teach in small kids and “big kids”, from 6 to 86 years and more if they are interested.

The knitting courses will take place in  Ano Toumpa - Thessaloniki and everyone who is interested can contact  with me through my email adress: marietasyarnland@gmail.com.





And a small gift for a good knitting-year here http://www.alfavita.gr-32 unbilievable creations with yarn


Source: http://www.alfavita.gr/
Posted: http://marietasyarnland.blogspot.gr/

6 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι καλό φθινόπωρο και καλή πλεκτική χρονιά!!!
    Όμορφη παρουσίαση οι δημιουργίες σου,αλλά το μοντέλο σου, είναι κούκλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα να πάνε καλά και πανω από όλα υγεία και αισιοδοξία σε όλους μας. Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σου και την εκτίμηση. Η ανηψιά μου, είναι πολύ καλό παιδί και είναι και κούκλα. Ομόρφηνε και το σάλι επάνω της. Φέτος πέρασε και στο Πανεπιστήμιο και της ετοιμάζω τα δέοντα. Καλό και δημιουργικό Σεπτέμβρη να έχουμε Μαρία μου. Την αγάπη μου και η σκέψη μου κοντά σου.

      Διαγραφή
  2. Ax, τί ωραία!
    Καλή σχολική χρονιά και καλές δημιουργίες!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'ευχαριστώ πολύ Ιωάννα μου. Καλή εκπαιδευτική χρονιά σε ολους τους ανθρώπους που κάθε Σεπτέμβρη βάζουν ένα πετραδάκι στο επίπεδο της κουλτούρας τους. Είτε αυτό λέγεται δημιουργικότητα, είτε θέατρο, κινηματογράφος, ένα ταξίδι μικρό ή μεγάλο, ένα βιβλίο που θα διαβαστεί. Το κουδούνι θα χτυπήσει και ας προετοιμαστούμε για τη χαρά της μάθησης. Φιλιά καλή μου.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Ειρηνούλα, Καλή, δημιουργική και ήρεμη να είναι η πλεκτό-σχολική χρονιά. Γιατί το πλέξιμο είναι έκφραση γαλήνης και δημιουργίας. Γι αυτό είναι και διαχρονικό.

      Διαγραφή