Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Η Δράση της ομάδας Marieta's Yarnland, Πλέκω για Καλό Σκοπό,φιλοξενείται στο Brava Δεκεμβρίου 2014



Αγαπητές μου φίλες, μέλη & πλεκτοφίλες,  σήμερα είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την ομάδα  μας. 
Το περιοδικό Brava τεύχος Δεκεμβρίου 2014, που διανέμεται σήμερα 30.12.2014 , με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής, έχει ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα, στην δράση της ομάδας "Marieta's Yarnland", "Πλέκω για καλό σκοπό" που οργανώθηκε για να βοηθήσουμε στα Χριστουγεννιάτικα Παζάρια των Φορέων Παιδικής Προστασίας της πόλης μας "Ορφανοτροφείο Θηλέων "Η Μέλισσα", και το Σωματείο Κηδεμόνων & Φίλων Αναπήρων Παιδιών, "Ο ΄Αγιος Αναστάσιος ο Πέρσης" στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης.
Ενα μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρους όλων των μελών και φίλων της ομάδας "Μarieta's Yarnland"  στο περιοδικό Brava που γι'ακόμη μια φορά υποστήριξε τη δράση μας για προσφορά σε χώρους-φορείς της πόλης μας και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην κ.Λένας Παπαχρηστοφίλου που για ακόμη μια χρονιά στάθηκε κοντά στο έργο μας και μας τιμά με  την παρουσία της στην ομάδα μας. 
Το μεγάλο Ευχαριστώ εκ μέρους μου, σε όλες εσάς τις φίλες καρδιάς που αγκαλιάσατε τη δράση μας και μαζί προσπαθούμε να στηρίξουμε με τις μικρές ή μεγάλες μας δυνάμεις, τα παιδιά  για να έχουν όνειρα ζωής.
Το παζάρι του  

1. Σωματείου Κηδεμόνων & Φίλων Αναπήρων Παιδιών, "Ο ΄Αγιος Αναστάσιος ο Πέρσης" στον Τρίλοφο Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2014 

2.  Ορφανοτροφείου Θηλέων "Η Μέλισσα" στις 18 & 19 Δεκεμβρίου στο Βαφοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. 
Θα είμαστε όλοι εκεί !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου